Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Quito

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Quito inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Quito miniguide

Leiebil Quito
Bilutleie Quito

Quito er hovedstaden i Ecuador og har en sentral beliggenhet i den nordlige delen av landet. Byen ligger i en frodig dal ved foten av vulkanen Pichincha. Quito ligger 20 km sør for ekvator, men på grunn av høyden er det et behagelig klima i hovedstaden. Dette er den nest største byen i Ecuador, og i 2008 ble innbyggertallet målt til nesten 1 400 000. Byen ble grunnlagt av spanjolene i 1534, noe som gjør Quito til Latin-Amerikas eldste hovedstad.

Til tross for at området har vært utsatt for kraftige jordskjelv flere ganger, finnes det mange historiske severdigheter her. Quito ble grunnlagt på inkaenes ruiner, og gamlebyen er en kjent attraksjon med Plaza de la Independencia og katedralen fra 1500-tallet. I 1978 var dette den første byen som ble oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Quito skilter med botaniske hager og museer i tillegg til taubanen som går opp til vulkanen Pichincha.

Mariscal Sucre Internasjonale Flyplass ligger ca. 8 km utenfor byen.