Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hurghada

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hurghada inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hurghada miniguide

Leiebil Hurghada
Bilutleie Hurghada

Hurghada er en ferieby som befinner seg øst i Egypt og grenser til Rødehavets vestbredd. Det er omtrent like langt til Kairo som det er til grensen mellom Egypt og Sudan. I 2008 lå folketallet på ca. 95 000, men det er først de siste årene at byen har ekspandert. Tidligere var dette en liten fiskerby, men i dag lever Hurghada på turisme.

Rødehavet har en fin og varm temperatur, noe som gjør det levelig for mange eksotiske fisker. Også korallrev finnes det flere av og både amatører og profesjonelle reiser hit for å snorkle og dykke, noe som er hovedbeskjeftigelsen i byen. I tillegg er det muligheter for vindsurfing, fisking og soling på den innbydende stranden. Hurghada er kjent for nattelivet og det er mange barer og utesteder å velge mellom. Mange av de større hotellområdene har privat strand, dyrehager og basseng.¨

Hurghada Internasjonale Flyplass har flyvninger til både Europa og innenlands. Flyplassen ligger omtrent 5 km utenfor bykjernen.