Leiebil Egypt

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Egypt

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Egypt inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Egypt miniguide

Leiebil Egypt
Bilutleie Egypt

Egypt er en arabisk republikk som ligger i Nordøst-Afrika – og delvis i Sørvest-Asia (på grunn av den geografiske plasseringen av Sinai-halvøya). Egypt har 83 millioner innbyggere (2009) og grenser mot Libya, Sudan, Gaza-stripen og Israel. Landet har kyststripe mot Middelhavet i nord og Rødehavet i øst. Elva Nilen, som regnes som verdens lengste, renner gjennom Egypt.

Egypt har stort sett ørkenlandskap både på øst- og vestsiden av Nilen –  som omfatter deler av Sahara-ørkenen og Den libyske ørken. Landet har også ørkenklima, med varme, tørre somre og milde vintre.

Hovedstaden Kairo ligger nordøst i landet og har 16 millioner innbyggere (2009). Kairo er Afrikas største by – og sentrum for læring, kultur og handel. Vestre del av byen har regjeringsbygninger og moderne arkitektur, mens på østsiden finnes flere landemerker – bl.a. de gamle moskéene.

I nærheten av Kairo kan man besøke det verdensberømte pyramidekomplekset Giza, med bl.a. Sfinksen, Kheopspyramiden og Khafrepyramiden.

Andre viktige byer i Egypt er Alexandria, Luxor, Sharm el Sheik, Port Said, Suez og Asyut.

Sharm el Sheik ligger ved Rødehavet – nærmere bestemt på sydspissen av Sinaihalvøya – og er en populær badeby for turister. Her finnes innbydende sandstrender, krystallklart vann og luksushoteller.

Landets travleste flyplass er Cairo Internasjonale Flyplass, som ligger 22 km nordøst for hovedstaden.

Vi tilbyr et bredt utvalg av leiebil i Egypt fra budsjettsbiler til luksusbiler, cabriolet og 4-hjulstrekkere.