Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kairo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kairo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kairo miniguide

Leiebil Kairo

Bilutleie Kairo

Kairo er hovedstaden i Egypt som befinner seg i det nordøstlige hjørnet av det afrikanske kontinentet. Kairo er den største byen i Nord-Afrika og Midtøsten, og innbyggertallet er anslått til nesten 7 800 000 (2007). Kairo ligger nordøst i landet, like ved Nilen som er en av verdens lengste elver. Byen anses for å være et stort kulturelt sentrum.

Dersom man er interessert i historie, er Kairo det rette stedet å reise til. Kairo ble grunnlagt på 900-tallet, men historien strekker seg enda lenger tilbake i tid. De mest kjente pyramidene i verden, er pyramidene i byen Giza og er over 4000 år gamle. Også den berømte Sfinksen befinner seg i Giza, som ligger vest for Kairo. I Kairo er gamlebyen med sine smale gater og vakre bygninger en kjent attraksjon, noe også bydelen Det islamske Kairo er.

Cairo International Airport er den travleste flyplassen i Egypt og den nest travleste i Afrika. Flyplassen befinner seg ca. 15 km utenfor byen.

Norsk bokmål