Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kairo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kairo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kairo miniguide

Leiebil Kairo
Bilutleie Kairo

Kairo er hovedstaden i Egypt som befinner seg i det nordøstlige hjørnet av det afrikanske kontinentet. Kairo er den største byen i Nord-Afrika og Midtøsten, og innbyggertallet er anslått til nesten 7 800 000 (2007). Kairo ligger nordøst i landet, like ved Nilen som er en av verdens lengste elver. Byen anses for å være et stort kulturelt sentrum.

Dersom man er interessert i historie, er Kairo det rette stedet å reise til. Kairo ble grunnlagt på 900-tallet, men historien strekker seg enda lenger tilbake i tid. De mest kjente pyramidene i verden, er pyramidene i byen Giza og er over 4000 år gamle. Også den berømte Sfinksen befinner seg i Giza, som ligger vest for Kairo. I Kairo er gamlebyen med sine smale gater og vakre bygninger en kjent attraksjon, noe også bydelen Det islamske Kairo er.

Cairo International Airport er den travleste flyplassen i Egypt og den nest travleste i Afrika. Flyplassen befinner seg ca. 15 km utenfor byen.