Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bournemouth

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bournemouth inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bournemouth miniguide

Leiebil Bournemouth
Bilutleie Bournemouth

Bournemouth er en by som befinner seg helt i sør i England. Byen ligger i grevskapet Dorset og grenser til Den engelske kanal i sør. Bournemouth ble grunnlagt i 1810, og i 2008 lå folketallet på litt over 160 000. Fra midten av 1800-tallet ble byen et populært bade- og rekreasjonssted. Bournemouth lever for det meste på turisme ettersom klimaet er det varmeste i England samt har flest solskinnsdager.

Det er mye mer å se og oppleve i Bournemouth enn en innbydende strandlinje, og byen er blant annet kjent for de mange blomsterparkene og vakre slott. Forfatteren Mary Shelley er gravlagt på kirkegården og byen byr på mange museer og aktiviteter. Hele familien kan kose seg på Oceanarium som er et stort akvarium eller se Bournemouth fra oven i en stor luftballong.

Bournemouth Airport befinner seg ca. 7 km utenfor bykjernen og ble i 2008 rangert som den beste flyplassen i England og den tredje beste i verden.