Leiebil England

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie England

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i England inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

England miniguide

Leiebil England
Bilutleie England

England ligger i sørøstre del av Storbritannia (offisielt: Det forente kongeriket Storbritannia og Nord-Irland), og er det største og mest folkerike landet på øya. England har 51 millioner innbyggere (2008), og grenser til Skottland i nord og Wales i vest. Landet har også kystlinje mot Nordsjøen, Irskesjøen, Den engelske kanal, Det keltiske hav og Bristolkanalen.

Landskapet i England er stort sett preget av lavland, men har i nord og nordvest noe høyland. Høyeste fjelltopp er Scafell Pike – som ligger 987 m.o.h. Sørvest i landet finnes kuperte sandsteins- og granittplatåer.

England har et mildt, temperert klima med en skiftende værtype. Ofte er klimaet preget av høy luftfuktighet.

Hovedstaden og verdensmetropolen London har 7,5 millioner innbyggere (rundt 12 mill. i metropolområdet), og ligger ved elva Themsen i Sørøst-England. Byen er et av de viktigste politiske, økonomiske og kulturelle sentre i verden. London har mange verdensberømte landemerker, bl.a. Buckingham Palace, London Bridge, Parlamentet, Big Ben, London Eye og British Museum, bare for å nevne noen.

De mest besøkte byene i England er London, Manchester, Birmingham, Bristol, Leeds, Blackpool, York, Scarborough, Newcastle-Gateshed og Liverpool. Flere av disse byene har internasjonale flyplasser.

London Heathrow Airport er den største og mest travle internasjonale flyplassen i Storbritannia. Lufthavnen ligger 24 km vest for London sentrum.

Hovedstaden har i tillegg de noe mindre flyplassene London City Airport, London Stansted Airport og London Gatwick Airport.

Gjennom Leiebilguiden.no kan du bestille leiebil på overnevnte flyplasser og ved de fleste større byer og feriesteder. Bestill billig bilutleie i dag.