Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Coventry

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Coventry inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Coventry miniguide

Leiebil Coventry

Bilutleie Coventry

Coventry tilhører grevskapet West Midlands som ligger sentralt i den sørlige halvdelen av England. Coventry befinner seg ca. 100 km nordvest for universitetsbyen Oxford og over 150 km nordvest for hovedstaden London. Byen er den niende største i England og den ellevte største i Storbritannia, og innbyggertallet ble målt til nesten 310 000 i 2008.

Lady Godiva, som angivelig red naken gjennom byen, grunnla et benediktinerkloster sammen med sin mann i 1043. Utenfor portene utviklet det seg et marked som igjen vokste til en by. I middelalderen var Coventry en viktig by på grunn av tekstilproduksjonen, men store deler av gamlebyen ble ødelagt under 2. verdenskrig. Det moderne Coventry byr på mange aktiviteter og festiviteter, blant annet familiefestivalen Godiva Festival og International Jazz Festival.

Etter at Coventry Airport måtte stenge i desember 2009, er Birmingham Internasjonale Flyplass den nærmeste flyplassen. Birmingham Internasjonale Flyplass befinner seg ca. 15 km utenfor Coventry og var den sjette travleste flyplassen i Storbritannia i 2007.

Norsk bokmål