Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Exeter

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Exeter inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Exeter miniguide

Leiebil Exeter
Bilutleie Exeter

Exeter er en by og hovedstad i det engelske grevskapet Devon som befinner seg sørvest i England. Byen ligger helt i sør, ved elven Exe som munner ut i Den engelske kanal. I 2008 ble antall innbyggere anslått til over 113 000. Exeter er en gammel by og på grunn av funn antar man at det har fantes et fungerende samfunn her siden år 250 f. Kr.

Exeter er et kulturelt sentrum som har mye å by på, men det er først og fremst en historisk by. Store deler av den gamle bydelen ble ødelagt under 2. verdenskrig, men mye ble gjenreist i tiden etterpå. Den mest kjente bygningen er den vakre katedralen fra 1200-tallet. Bymuren er også en populær severdighet og stammer for det meste fra 800-tallet, selv om det også finnes rester av en romersk bymur. Av aktiviteter kan Exeter by på filmfestival, sommerfestival og fornøyelsesparken Crealy Great Adventure Park.

Exeter Internasjonale Flyplass befinner seg omtrent 9 km utenfor bykjernen.