Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Leeds

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Leeds inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leeds miniguide

Leiebil Leeds
Bilutleie Leeds

Byen Leeds tilhører grevskapet West Yorkshire og befinner seg mot nord i sentrum av England. Leeds er et knutepunkt for både handel og samferdsel, noe som kommer av at byen er forbundet med de vestlige og østlige havnene i landet via kanaler og elver. Siden Leeds reiste seg på 1000-tallet, har byen vært ledende innen tekstilindustri. I 2008 bodde det ca. 455 000 i byen.

Leeds er en moderne by med en historie som strekker seg langt tilbake i tid. Dersom man vil lære om det gamle Leeds, er det mange museer i byen, blant annet Leeds City Museum og Royal Armouries Museum. Det tilbys omvisninger i Temple Newsam House and Farm fra middelalderen, og godset tilhørte en gang Henrik VIII. Leeds tilbyr teatre, ballett og gallerier i tillegg til festiviteter som Leeds International Film Festival og Leeds West Indian Carnival.

Leeds Bradford Internasjonale Flyplass tilbyr flyvninger til blant annet Øst-Europa, Afrika og Midt-Østen. Flyplassen ligger ca. 12 km utenfor bykjernen.