Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Leeds

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Leeds inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leeds miniguide

Leiebil Leeds

Bilutleie Leeds

Byen Leeds tilhører grevskapet West Yorkshire og befinner seg mot nord i sentrum av England. Leeds er et knutepunkt for både handel og samferdsel, noe som kommer av at byen er forbundet med de vestlige og østlige havnene i landet via kanaler og elver. Siden Leeds reiste seg på 1000-tallet, har byen vært ledende innen tekstilindustri. I 2008 bodde det ca. 455 000 i byen.

Leeds er en moderne by med en historie som strekker seg langt tilbake i tid. Dersom man vil lære om det gamle Leeds, er det mange museer i byen, blant annet Leeds City Museum og Royal Armouries Museum. Det tilbys omvisninger i Temple Newsam House and Farm fra middelalderen, og godset tilhørte en gang Henrik VIII. Leeds tilbyr teatre, ballett og gallerier i tillegg til festiviteter som Leeds International Film Festival og Leeds West Indian Carnival.

Leeds Bradford Internasjonale Flyplass tilbyr flyvninger til blant annet Øst-Europa, Afrika og Midt-Østen. Flyplassen ligger ca. 12 km utenfor bykjernen.

Norsk bokmål