Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Norwich

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Norwich inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Norwich miniguide

Leiebil Norwich
Bilutleie Norwich

Norwich tilhører grevskapet Norfolk som ligger i regionen East Anglia. Byen befinner seg i den sørøstlige delen av England og det er bare 30 km til østkysten som grenser til Nordsjøen. Norwich ligger ved elven Wensum, like ovenfor stedet hvor Wensum møter elven Yare som munner ut i Nordsjøen. På 1000-tallet var Norwich landets nest største by, og i dag bor det i overkant av 130 000 innbyggere i byen (2008).

Norwich strekker seg 1000 år tilbake i tid og har mye historie å by på. Selv om byen led under 2. verdenskrig, er den fortsatt et godt eksempel på en middelalderby. Katedralen ble bygd i løpet av 1000-tallet og deler av den gamle bymuren står fortsatt. Norwich frister også med idylliske og gamle hager samt den naturlige fornøyelsesparken Go Ape! High Wire Forest Adventure. Barna kan kose seg i The Playbarn som er et lite gårdsbruk eller lekelandet Aylsham Fun Barn.

Flyplassen Norwich Internasjonale Flyplass ligger bare 5 km utenfor sentrum.