Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Plymouth

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Plymouth inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Plymouth miniguide

Leiebil Plymouth
Bilutleie Plymouth

Plymouth er en kystby som befinner seg vest i England og tilhører grevskapet Devon. Byen ligger ved den sørlige kysten og genser til Plymouth Sound som fører ut i Den engelske kanal. Siden 1914 har Plymouth også bestått av byene Stonehouse og Devonport. Plymouth har en betydelig havn hvor Royal Navy holder til, noe som medførte kraftig bombing under 2. verdenskrig. I 2008 ble antall innbyggere målt til nesten 250 000.

Havnen er viktig for byen, også når det gjelder turismen. I National Marine Aquarium er det over 400 arter som hai og sjøhester. De bor i store tanker som ligner deres naturlige habitat. Det historiske skipet ”Mayflower” seilte med både last og pilgrimsfedrer fra Plymouth og kan oppleves på Plymouth Mayflower Exhibition. The Theatre Royal er kjent for å sette opp noen av de mest berømte stykkene, blant annet Sound of Music.

Det tar 20 minutter å kjøre til Plymouth City Airport som flyr til store deler av Storbritannia.