Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bristol

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bristol inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bristol miniguide

Leiebil Bristol
Bilutleie Bristol

Bristol er en by og et grevskap som befinner seg sørvest i England. Det er 15 km til utløpet til elven Avon og havnen her er en av de viktigste i landet. Det er ikke bare havnen som er viktig for Bristol, men den er også et kulturelt sentrum. Bristols befolkningsantall ble anslått til noe over 430 000 i 2008, noe som gjør byen til Englands sjette største.

Allerede på 1000-tallet begynte havnen i Bristol å vokse, og på 1300-tallet var dette en av landets tre største middelalderbyer. Mange steder i Bristol har en lang historie, blant annet slott som Berkeley Castle som er over 900 år gammel. Gamlebyen er verdt et besøk med sine smale gater, og Bristol-katedralen er en av landets vakreste. I tillegg frister Bristol med dyrehagen Bristol Zoo Garden, Blue Reef Aquarium og Hesteland.

Den nærmeste flyplassen er Bristol Internasjonale Flyplass som tilbyr flyvninger til flere verdensdeler. Det tar omtrent 20 minutter å kjøre fra sentrum til flyplassen.