Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Middlesbrough

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Middlesbrough inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Middlesbrough miniguide

Leiebil Middlesbrough
Bilutleie Middlesbrough

Middlesbrough er en by som tilhører det engelske grevskapet North Yorkshire. Byen befinner seg nær den engelske østkysten i nord og ligger ved sørbredden av elven Tees. Det er bare 11 km til elvens utløp i Nordsjøen og Middlesbrough begynte å vokse på 1800-tallet på grunn av havnen og industrivirksomheten. Før industrien nådde Middlesbrough på midten av det 19. århundret, var det bare noen få gårdsbruk i området. I dag ligger innbyggertallet på over 140 000 (2008).

Ettersom Middlesbrough ble grunnlagt i 1830, er det få gamle bygninger i byen. En av bygningene fra 1800-tallet er det gamle rådhuset og Ormesby Hall. Oppdageren Captain James Cook var fra Middlesbrough og følgelig finnes det flere severdigheter om denne mannen, blant annet Captain Cook Birthplace Museum. Byen tilbyr også vakre parker med forskjellige fasiliteter som Stewart Park og Pallister Park i tillegg til den nærliggende nasjonalparken North York Moors.

Byens nærmeste flyplass er Durham Tees Valley Airport og ligger omtrent 16 km utenfor bykjernen.