Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Johvi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Johvi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Johvi miniguide

Leiebil Johvi
Bilutleie Johvi

Johvi tilhører det estlandske fylket Ida-Viru som befinner seg i Estlands nordøstlige del, nær Finskebukten. Byen er hovedstaden i fylket og administrasjonssenteret i kommunen Johvi. Det er bare 50 km til den russiske grensen i øst. Johvi ble første gang nevnt på 1200-tallet og var da en landsby og en markedsplass. I 2009 lå antall beboere i byen på over 16 000.

På grunn av sin strategiske plassering nær Finskebukten og den russiske grensen har byen blitt angrepet flere ganger gjennom årenes løp. Under 2. verdenskrig ble gamlebyen hardt rammet, men i dag står det fortsatt noen gamle bygninger her, blant annet St. Michael-kirken som ble bygd på 1200-tallet. I kjelleren har det blitt opprettet et museum. Byens kulturelle sentrum er den nye konserthallen som åpnet i 2005. Her foregår det konserter, teateroppsetninger, kinoforestillinger, festligheter og konferanser.

Dersom man ønsker å ta fly, kan man lande på Tallinns flyplass Lennart Meri Tallinn Airport som ligger nesten 150 km vest for Johvi.