Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tallinn Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tallinn Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tallinn Lufthavn miniguide

Tallinn Lufthavn
Bilutleie Tallinn Lufthavn

Lennart Meri Tallinn Airport (TLL) ligger 4 km fra Tallin, og er den største flyplassen i Estland.  En flybuss kjører mellom flyplassen og sentrum av Tallinn. Flyplassen har et godt utvalg av leiebilfirmaer, både Budget, Europcar, Hertz, Avis, National og Sixt er representert her.

I 2009 var 1,346,236 passasjerer innom Tallin Lufthavn. Den er hovedbase for det nasjonale flyselskapet Estonian Air. Mellom 2006 og 2008 gjennomgikk flyplassen et stort fornyelsesprosjekt noe som har gjort den til en moderne og komfortabel flyplass.

Tallinn lufthavn reklamerer på sin hjemmeside for å være den første flyplassen i verden som tilbyr gratis trådløst internett over hele sitt område. I tillegg til taxfree-butikk har flyplassen et par interessante spesialbutikker, den ene er ”Cigar Lounge” og den andre selger estlandsk håndverk. Ellers finnes det to spisesteder på flyplassen. Hotellet Hotel Ülemiste ligger like ved flyplassen.