Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tallinn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tallinn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tallinn miniguide

Tallinn

Bilutleie Tallinn

Tallinn er hovedstaden i Estland og ligger helt nord i landet. Byens havn, som er den viktigste i landet, fører ut i Finskebukten like sør for Finland. Det er omtrent 80 km til Finlands hovedstad Helsinki. Dette er Estlands største by og i 2010 ble innbyggertallet anslått til over 405 000. Tallinn het Reval fram til 1918 og var en handelsby allerede på 900-tallet.

Gjennom historien har byen vært underlagt forskjellige herredømmer. Byen bærer preg av danskenes tid fra 1200-tallet, hansaene fra 1500-tallet, svenskene fra 1700-tallet og russerne fra 1800-tallet. I gamlebyen, som ble oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv i 1997, finnes gamle bymurer, tårn og kirker fra middelalderen. Her ligger Europas eldste apotek som var i drift på 1400-tallet. Tallinn tilbyr gode handleområder, mange museer inkludert et friluftmuseum om hvordan folk levde før i tiden, gallerier, aktivitetsparker og konserthaller.

Lennart Meri Tallinn Airport er en internasjonal flyplass og den største i landet. Flyplassen ligger ca. 4 km utenfor bykjernen.

Norsk bokmål