Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nadi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nadi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nadi miniguide

Leiebil Nadi
Bilutleie Nadi

Nadi er en by som ligger på vestkysten på øya Viti Levu som tilhører Fiji og er den største øya i øygruppen. Fiji ligger i Stillehavet, og Nadi befinner seg på kysten som vender mot Australia, mens østkysten vender mot Latin-Amerika. Byen ble anlagt i 1947, og i 2007 ble det anslått at innbyggertallet lå på rundt 40 000, noe som gjør byen til den tredje største på Fiji.

Nadi er inngangsporten til de vakre øyene, og det er mange hoteller i alle prisklasser å velge mellom. En av de mest kjente attraksjonene, er det fargerike hindutempelet Sri Siva Subramaniya som befinner seg i hovedgaten. Dette er det største hindutempelet på den størlige halvkule. Nadi frister med flere strender hvor det er spisesteder og barer, som Wailoaloa og Newtown Beach. Nadi Garden of Sleeping Giant er en nydelig botanisk hage med eksotiske blomster og planter.

Nadi Internasjonale Flyplass er den største flyplassen på Fiji og ligger ca. 9 km fra sentrum.