Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Nadi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nadi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nadi miniguide

Leiebil Nadi

Bilutleie Nadi

Nadi er en by som ligger på vestkysten på øya Viti Levu som tilhører Fiji og er den største øya i øygruppen. Fiji ligger i Stillehavet, og Nadi befinner seg på kysten som vender mot Australia, mens østkysten vender mot Latin-Amerika. Byen ble anlagt i 1947, og i 2007 ble det anslått at innbyggertallet lå på rundt 40 000, noe som gjør byen til den tredje største på Fiji.

Nadi er inngangsporten til de vakre øyene, og det er mange hoteller i alle prisklasser å velge mellom. En av de mest kjente attraksjonene, er det fargerike hindutempelet Sri Siva Subramaniya som befinner seg i hovedgaten. Dette er det største hindutempelet på den størlige halvkule. Nadi frister med flere strender hvor det er spisesteder og barer, som Wailoaloa og Newtown Beach. Nadi Garden of Sleeping Giant er en nydelig botanisk hage med eksotiske blomster og planter.

Nadi Internasjonale Flyplass er den største flyplassen på Fiji og ligger ca. 9 km fra sentrum.

Norsk bokmål