Leiebil Fiji

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fiji

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fiji inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fiji miniguide

Leiebil Fiji
Bilutleie Fiji

Fiji er en øynasjon som ligger i Stillehavet – 2000 km nord for New Zealand. Fiji består av 322 øyer, der ca. 110 er bebodd. Fiji har 940.000 innbyggere (2009), og øygruppen ligger øst for Vanuatu, vest for Tonga og sør for Tuvalu.  De to viktigste og største øyene er Viti Levu (hovedøya) og Vanua Levu.

Turisme er øygruppens viktigste næringsvei, og Fiji er først og fremst kjent for sine mange vakre sandstrender, det krystallklare vannet og de gode fiske- og dykkemulighetene.

Fiji-øyene er fjellrike, der høyeste topp er vulkanen Tomanivi – som ligger 1323 m.o.h. Ellers består landskapet av tropiske regnskoger og gressletter. Fiji-øyene har et tropisk havklima med over +23 grader hele året.

Hovedstaden Suva har 86.000 innbyggere (2008), og ligger på sørøstkysten av Viti Levu. Suva er en viktig havneby samt det politiske og kommersielle sentrum. Byen har universitet, flotte parker og gode shoppingmuligheter.

Andre viktige byer på Fiji Labasa, Lautoka, Nadi og Savusavu.

På vestsiden av hovedøya Viti Levi ligger byen Nadi – som er utgangspunktet for turister som kommer med fly til Fiji-øyene. Landets viktigste flyplass ligger her – Nadi International Airport.

Søk priser fra flere leiebilfirma i Fiji og ved Nadi Lufthavn ved å prøve vår søkemotor.

Leiebil destinasjoner