Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hämeenlinna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hämeenlinna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hämeenlinna miniguide

Leiebil Hämeenlinna
Bilutleie Hämeenlinna – Foto: © Balcher

Hämeenlinna (svensk: Tavastehus) er en by med ca. 66.000 innbyggere, som ligger i landskapet Karla-Häme (Egentliga Tavastland). Den er administrativt sentrum i Södra Finlands län. Avstanden til hovedstaden Helsinki er ca. 100 km.

Hämeenlinna har hatt bystatus siden 1639, og sentrum lå da rundt Tavastehus Slott (Häme Slott). Etter en større bybrann i 1831 ble sentrum flyttet og gjenoppbygget – men i løpet av årene som har gått siden da, har byen ekspandert, så i dag har slottet igjen tilknytning til sentrum.

Tavastehus Slott, opprinnelig bygget rundt 1250 av den svenske Birger jarl, er byens fremste turistattraksjon. Det er også et museum i slottet. Hämeenlinna har ellers et severdig historisk museum – og litt utenfor byen kan man besøke Finlands Artillerimuseum. Hämeenlinna er ellers kjent som den verdensberømte komponisten Jean Sibelius’ (1865-1957) hjemby – og i hans barndomshjem er det i dag et eget Sibelius-museum.

Nærmeste flyplass er Tampere Pirkkala Internasjonale Flyplass i Tampere (Tammerfors), ca. 75 km nord for Hämeenlinna.