Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Hämeenlinna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hämeenlinna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hämeenlinna miniguide

Leiebil Hämeenlinna

Bilutleie Hämeenlinna – Foto: © Balcher

Hämeenlinna (svensk: Tavastehus) er en by med ca. 66.000 innbyggere, som ligger i landskapet Karla-Häme (Egentliga Tavastland). Den er administrativt sentrum i Södra Finlands län. Avstanden til hovedstaden Helsinki er ca. 100 km.

Hämeenlinna har hatt bystatus siden 1639, og sentrum lå da rundt Tavastehus Slott (Häme Slott). Etter en større bybrann i 1831 ble sentrum flyttet og gjenoppbygget – men i løpet av årene som har gått siden da, har byen ekspandert, så i dag har slottet igjen tilknytning til sentrum.

Tavastehus Slott, opprinnelig bygget rundt 1250 av den svenske Birger jarl, er byens fremste turistattraksjon. Det er også et museum i slottet. Hämeenlinna har ellers et severdig historisk museum – og litt utenfor byen kan man besøke Finlands Artillerimuseum. Hämeenlinna er ellers kjent som den verdensberømte komponisten Jean Sibelius’ (1865-1957) hjemby – og i hans barndomshjem er det i dag et eget Sibelius-museum.

Nærmeste flyplass er Tampere Pirkkala Internasjonale Flyplass i Tampere (Tammerfors), ca. 75 km nord for Hämeenlinna.

Norsk bokmål