Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Helsinki Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Helsinki Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Helsinki Lufthavn miniguide

Leiebil Helsinki Lufthavn
Bilutleie Helsinki Lufthavn

Helsinki-Vantaa Lufthavn ligger 19 km nord for sentrum av Helsinki og 5 km fra Vantaa. Det går busser mellom flyplassen og Helsinki som tar cirka 40 minutter. Det finnes 5 bilutleiefirma på flyplassen som befinner seg i gangen mellom terminalene. Disse er Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

I 2008 besøkte 12,589,400 passasjerer Helsinki Lufthavn som er den største i Finland. Fra Helsinki kan en fly direkte til 120 destinasjoner rundt om i hele verden, det er den flyplassen som har nest flest destinasjoner på kartet i hele Nord-Europa. Den ble bygd i 1952 for sommer-OL. Den er hovedbase for Air Finland, Finnair, Blue 1 og Finncomm Airlines og har en nasjonale og en internasjonal terminal.

Helsinki Lufthavn har et svært godt tilbud av kafeer, restauranter, barer og butikker. Andre fasiliteter er apotek, trådløst internett, lekeområde for barn, konferansesenter og turistinformasjon. Det ligger 2 hoteller på flyplassen, det er Scandic Gateway Hotel og Hilton Helsinki-Vantaa Airport Hotel.