Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kajaani Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kajaani Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kajaani Lufthavn miniguide

Leiebil Kajaani Lufthavn
Bilutleie Kajaani Lufthavn – Foto: © Cecil

Kajaani Lufthavn (KAJ) er en liten flyplass som ligger 8 km nordvest for Kajaani. Det fins busser som går mellom flyplassen og Kajaani. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Avis, Budget, Europcar, Hertz, Toyota Rent og Scandia Rent.

Kajaani Lufthavn hadde besøk av 84,609 passasjerer i 2008. Flyplassen betjenes av Finnair som har daglige avganger til Helsingfors, samt flyselskapet Oulun Tilauslento Oy som har charter, frakt og ambulanseflyvninger til de Skandinaviske landene, de Baltiske landene og Kolahalvøya.

Kajaani Lufthavn har en kafé/restaurant som også selger suvenirer. Andre fasiliteter er barne/familierom, postservise og konferanserom.