Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kajaani

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kajaani inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kajaani miniguide

Leiebil Kajaani
Bilutleie Kajaani

Kajaani (svensk: Kajana) ligger i landskapet Kajanaland, nokså midt i Finland (midt mellom de to store innsjøene Oulujärvi og Nuasjärvi). Byen har ca. 38.000 innbyggere (2007), og ble grunnlagt i 1651 rundt festningen Kajaneborg (1604) – som fremdeles er Kajaanis mest kjente attraksjon.

Kajaani er en svært aktiv kultur- og kongressby. Rett ved alva Kaajaninjoki – nær sentrum – ligger det store Kaukametsä kongress- og kultursenter, der mange store business- og kulturarrangementer finner sted.

Ellers er Kajaani særlig kjent for sin årlige, nasjonale dansefestival – Kajaani tansii, og som hjemsted for et av Finlands ledende teatre – Kajaanin Kaupungin Teatteri. Et annet populært arrangement er den årlige poesifestivalen i begynnelsen av juli hvert år (Finlands største).

Et av Finlands mest populære vintersportssteder – Vuokatti – ligger ca. 35 km sørvest for Kajaani. Her ligger også en 1250 m lang skitunnel, der det er mulig å gå på ski hele året.

Flyplassen Kajaani Airport ligger ca. 7 km nordvest for sentrum. Derfra er det daglige ruter til hovedstaden Helsinki.