Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kajaani

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kajaani inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kajaani miniguide

Leiebil Kajaani

Bilutleie Kajaani

Kajaani (svensk: Kajana) ligger i landskapet Kajanaland, nokså midt i Finland (midt mellom de to store innsjøene Oulujärvi og Nuasjärvi). Byen har ca. 38.000 innbyggere (2007), og ble grunnlagt i 1651 rundt festningen Kajaneborg (1604) – som fremdeles er Kajaanis mest kjente attraksjon.

Kajaani er en svært aktiv kultur- og kongressby. Rett ved alva Kaajaninjoki – nær sentrum – ligger det store Kaukametsä kongress- og kultursenter, der mange store business- og kulturarrangementer finner sted.

Ellers er Kajaani særlig kjent for sin årlige, nasjonale dansefestival – Kajaani tansii, og som hjemsted for et av Finlands ledende teatre – Kajaanin Kaupungin Teatteri. Et annet populært arrangement er den årlige poesifestivalen i begynnelsen av juli hvert år (Finlands største).

Et av Finlands mest populære vintersportssteder – Vuokatti – ligger ca. 35 km sørvest for Kajaani. Her ligger også en 1250 m lang skitunnel, der det er mulig å gå på ski hele året.

Flyplassen Kajaani Airport ligger ca. 7 km nordvest for sentrum. Derfra er det daglige ruter til hovedstaden Helsinki.

Norsk bokmål