Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kotka

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kotka inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kotka miniguide

Leiebil Kotka
Bilutleie Kotka

Kotka, som er Finlands nest travleste havneby, ligger i Finskebukta – ved utløpet av elva Kymmene. Byen, som har hatt kjøpstadsrettigheter siden 1879, har 55.694 innbyggere (2008). Der dagens Kotka ligger, ble det på slutten av 1700-tallet oppført et stort festningsverk – Svensksund. I dag finnes det rester av festningen på Kotka ö utenfor byen.

Blant severdighetene i Kotka finnes det et ganske spesielt akvarium, som utelukkende inneholder fisk som lever i finske ferskvann – Kotka Maretarium. Ellers har byen flere flotte parker – og her må Sapokka Vattenpark spesielt nevnes.

Nærheten til sjøen gjør at flere av byens attraksjoner har maritim tilknytning. Den fremste av disse er Maritimcenter Vellamo – et stort museumskompleks som inkluderer Finlands sjøhistoriske museum og Kymmenedalens museum. Bygningene, som dekker et areal på 15.000 km2, er tegnet av den eksperimentelle finske arkitekten Ilmari Lahdelma.

Et svært populært sommerarrangement er festivalen «Kotka Havsdagar» – med konserter, regattaer og en rekke andre kulturinnslag.

Nærmeste større flyplass er Helsinki-Vanda Internasjonale Flyplass utenfor hovedstaden Helsinki, ca 130 km vest for Kotka.