Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kouvola

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kouvola inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kouvola miniguide

Leiebil Kouvola

Bilutleie Kouvola

Kouvola ligger i Kymmenedalen, ca. 58 km nord for havnebyen Kotka i Finskebukta. Det er en moderne by, der flesteparten av bygningene er fra 1900-tallet. Før Kouvola i 2009 ble slått sammen med 5 av nabokommunene, hadde byen ca 31.000 innbyggere. Storkommunens folketall er nå litt over 88.000.

Kouvola ligger i et geografisk område med flere hundre små og store innsjøer, der antallet utleiehytter også er svært høyt. Blant severdighetene kan Verla tresliperi og pappfabrikk i Jaala, ca. 30 km utenfor Kouvola, nevnes. Det er et komplett industrimuseum, som siden 1996 har stått på UNESCOs verdensarvliste.

Ellers er nok den største attraksjonen i Kouvola tivoliet Tykkimäki, som ligger 4 km fra sentrum. Med i alt rundt 40 karuseller og andre installasjoner er Tykkimäki Finlands tredje største fornøyelsespark.

Nærmeste større flyplass er Helsinki-Vanda Internasjonale Flyplass utenfor hovedstaden Helsinki, ca. 140 km sørvest for Kouvola.

Norsk bokmål