Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kouvola

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kouvola inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kouvola miniguide

Leiebil Kouvola
Bilutleie Kouvola

Kouvola ligger i Kymmenedalen, ca. 58 km nord for havnebyen Kotka i Finskebukta. Det er en moderne by, der flesteparten av bygningene er fra 1900-tallet. Før Kouvola i 2009 ble slått sammen med 5 av nabokommunene, hadde byen ca 31.000 innbyggere. Storkommunens folketall er nå litt over 88.000.

Kouvola ligger i et geografisk område med flere hundre små og store innsjøer, der antallet utleiehytter også er svært høyt. Blant severdighetene kan Verla tresliperi og pappfabrikk i Jaala, ca. 30 km utenfor Kouvola, nevnes. Det er et komplett industrimuseum, som siden 1996 har stått på UNESCOs verdensarvliste.

Ellers er nok den største attraksjonen i Kouvola tivoliet Tykkimäki, som ligger 4 km fra sentrum. Med i alt rundt 40 karuseller og andre installasjoner er Tykkimäki Finlands tredje største fornøyelsespark.

Nærmeste større flyplass er Helsinki-Vanda Internasjonale Flyplass utenfor hovedstaden Helsinki, ca. 140 km sørvest for Kouvola.