Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kuopio

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kuopio inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kuopio miniguide

Leiebil Kuopio
Bilutleie Kuopio

Kuopio, som ligger i landskapet Norra Savolax (øst i det sentrale Sør-Finland), har 91.959 innbyggere (2008). Byen ble grunnlagt i 1653 – og har en vakker plassering ved bredden av den store innsjøen Kallavesi. Deler av byen ligger på noen av innsjøens mange øyer.

Kuopio er kjent som kulturby, noe flere av byens severdigheter er et bevis på. Her må Kuopio Stadsteater og Dansteater Minimi særlig nevnes. Det arrangeres også en stor dans- og musikkfestival her hvert år.

Ellers finnes det en rekke ulike museer i Kuopio. Blant disse er fotomuseet VB-fotograficentrum, Kuopio Veteranbilmuseum og Kuopio Museum. Dessuten er det et eget museum i hjemmet til den tidligere filosofen og politikeren Johan Vilhelm Snellman – J. V. Snellmans hemmuseum.  Også en annen kjent statsmann er fra Kuopio – Finlands tidligere president og vinner av Nobels fredspris 2008, Martti Ahtisaari. I tillegg til dette har Finlands ortodokse kirke sitt eget museum i Kuopio.

Flyplassen Kuopio Airport ligger i Rissala, 18 km nordøst for sentrum.