Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kuopio Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kuopio Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kuopio Lufthavn miniguide

Leiebil Kuopio Lufthavn
Bilutleie Kuopio Lufthavn – Foto: © Ras

Kuopio Lufthavn (KUO) ligger 14 km fra Kuopio og 11 km fra tettstedet Siilinjärvi i Finland. Det går buss mellom Kuopio og flyplassen. Der bilutleiefirmaene som er representert er Avis, Europcar, Scandia Rent, Budget, Hertz og Sixt.

I 2008 besøkte 290,247 passasjerer Kuopio Lufthavn. Kuopio Lufthavn ble åpnet i 1949 og brukt av Luftwaffe under 2. verdenskrig. I dag brukes den også som militær flyplass av det finske luftforsvaret. Den eneste internasjonale destinasjonen fra Kuopio er Riga betjent av Air Baltic.

Kuopio Lufthavn har en restaurant men ingen shoppingstilbud. Flyplassen har konferanserom, post og telefon-service. Noen meter fra flyplassen ligger Sjøterminalen ved siden av en innsjø som tilbyr mange turistattraksjoner som har med fiske og friluftsliv å gjøre. Det fins ingen hoteller på flyplassen.