Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lahti

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lahti inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lahti miniguide

Leiebil Lahti

Bilutleie Lahti

Lahti (ca. 100.000 innbyggere) er en by som ligger sentralt i den sørlige delen av Finland – nærmere bestemt ved innsjøen Vesijärvi i landskapet Päijat-Hämeen. Selv om Lahti ikke fikk bystatus før i 1877, er den regnet som Finlands eldste boplass (ca. 9.000 år gammel).

Det moderne Lahti er først og fremst kjent som vintersportssted – og da særlig for det årlige ski-arrangementet Lahtispelen. Blant byens severdigheter regnes da også de tre hoppbakkene, som ligger i ”tripp-trapp-tresko”-formasjon i Lahtis Idrottscentrum.

Ellers er rådhuset i Lahti (1911) en av byens severdige bygninger – i tillegg til Ristinkirkko, en moderne kirke tegnet av den berømte arkitekten Alvar Aalto i 1981.

Lahti har også – i tillegg til et tradisjonelt bymuseum – en rekke spesialmuseer. Blant disse finner vi Askos møbelmuseum, Brannmuseet, et sykehusmuseum, et militærmedisinsk museum, et militærmusikkmuseum – og et restaurantmuseum.

Det finnes en mindre flyplass i Lahti, men den nærmeste internasjonale lufthavnen er Helsinki-Vanda Airport, som ligger ca. 100 km sørvest for Lahti.

Norsk bokmål