Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lahti

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lahti inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lahti miniguide

Leiebil Lahti
Bilutleie Lahti

Lahti (ca. 100.000 innbyggere) er en by som ligger sentralt i den sørlige delen av Finland – nærmere bestemt ved innsjøen Vesijärvi i landskapet Päijat-Hämeen. Selv om Lahti ikke fikk bystatus før i 1877, er den regnet som Finlands eldste boplass (ca. 9.000 år gammel).

Det moderne Lahti er først og fremst kjent som vintersportssted – og da særlig for det årlige ski-arrangementet Lahtispelen. Blant byens severdigheter regnes da også de tre hoppbakkene, som ligger i ”tripp-trapp-tresko”-formasjon i Lahtis Idrottscentrum.

Ellers er rådhuset i Lahti (1911) en av byens severdige bygninger – i tillegg til Ristinkirkko, en moderne kirke tegnet av den berømte arkitekten Alvar Aalto i 1981.

Lahti har også – i tillegg til et tradisjonelt bymuseum – en rekke spesialmuseer. Blant disse finner vi Askos møbelmuseum, Brannmuseet, et sykehusmuseum, et militærmedisinsk museum, et militærmusikkmuseum – og et restaurantmuseum.

Det finnes en mindre flyplass i Lahti, men den nærmeste internasjonale lufthavnen er Helsinki-Vanda Airport, som ligger ca. 100 km sørvest for Lahti.