Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Oulu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oulu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oulu miniguide

Leiebil Oulu
Bilutleie Oulu

Oulu (svensk: Uleåborg) ligger i den sørvestlige delen av Nord-Finland – i landskapet Norra Österbotten, der elva Oulujoki (Ule älv) renner ut i Bottenviken. Oulu er landets 6. største og Nord-Finlands største by. Den ble grunnlagt i 1605 av den svenske kongen Karl IX, og er dermed en av Finlands eldste byer.

Det finnes en rekke turistattraksjoner i Oulu. En av de mest besøkte er ruinene etter Oulu linna (Uleåborg slott) på Slottsholmen i Ulejoki (Ule älv) – opprinnelig bygget av svenskene i 1590, men delvis ødelagt av et lynnedslag i 1793. I slottets tårn (opprinnelig oppført i 1875 som astronomisk observatorietårn) er det café i sommerhalvåret.

Ellers må først og fremst Technopolis, Nordens eldste teknologipark (1892) – og det hundre år yngre vitenskapssenteret Tietomaa nevnes. I Tietomaa er det aktivitetstilbud for hele familien. Oulu har ellers flere flotte parker, og ”kultur-øyene” Pikisaari (kunst og håndverk) og Turkansaari (friluftsmuseum) er populære utfartsmål.

Flyplassen Oulu Internasjonale Flyplass, som ligger 15 km utenfor sentrum, er Finlands nest travleste.