Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Oulu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oulu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oulu miniguide

Leiebil Oulu

Bilutleie Oulu

Oulu (svensk: Uleåborg) ligger i den sørvestlige delen av Nord-Finland – i landskapet Norra Österbotten, der elva Oulujoki (Ule älv) renner ut i Bottenviken. Oulu er landets 6. største og Nord-Finlands største by. Den ble grunnlagt i 1605 av den svenske kongen Karl IX, og er dermed en av Finlands eldste byer.

Det finnes en rekke turistattraksjoner i Oulu. En av de mest besøkte er ruinene etter Oulu linna (Uleåborg slott) på Slottsholmen i Ulejoki (Ule älv) – opprinnelig bygget av svenskene i 1590, men delvis ødelagt av et lynnedslag i 1793. I slottets tårn (opprinnelig oppført i 1875 som astronomisk observatorietårn) er det café i sommerhalvåret.

Ellers må først og fremst Technopolis, Nordens eldste teknologipark (1892) – og det hundre år yngre vitenskapssenteret Tietomaa nevnes. I Tietomaa er det aktivitetstilbud for hele familien. Oulu har ellers flere flotte parker, og ”kultur-øyene” Pikisaari (kunst og håndverk) og Turkansaari (friluftsmuseum) er populære utfartsmål.

Flyplassen Oulu Internasjonale Flyplass, som ligger 15 km utenfor sentrum, er Finlands nest travleste.

Norsk bokmål