Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Oulu Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oulu Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oulu Lufthavn miniguide

Leiebil Oulu Lufthavn
Bilutleie Oulu Lufthavn – Aulo Aasmaa

Oulu Lufthavn (OUL) ligger 15 km sørvest for Oulu. Det går buss mellom Oulu Lufthavn og flyplassen hvert 20. minutt i ukedagene. Det finnes 7 ulike firma som leier ut bil på flyplassen, det er Avis, Europcar, Hertz, Toyota Rent, Sixt, Transvell og Scandia Rent.

I 2008 besøkte 802,569 passasjerer Oulu Lufthavn som er den nest største flyplassen i Finland. Hovedterminalen skal bygges ut og renoveres og planen er at den skal stå ferdig i løpet av 2011. Det er mer enn et dusin daglige avganger til Helsinki fra Oulu, og det går flere charterturer fra flyplassen til Hellas, Tyrkia, Kanariøyene etc.

Oulu Lufthavn har et enkelt utvalg av kafeer og restauranter. Andre fasiliteter er taxfree, familierom og VIP-rom. Hotel Vihiluoto- Airport Hotel ligger 3 km fra flyplassen.