Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pori

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pori inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pori miniguide

Leiebil Pori
Bilutleie Pori

Pori (svensk:Björneborg) ligger vest i den sørlige delen av Finland – der elva Kokemäenjoki (svensk: Kumo älv) renner ut i Bottenviken. Byen har 76.641 innbyggere (2009) og er det viktigste urbane senteret i landskapet Satakunta (svensk: Satakunda). Pori er dessuten en betydelig havneby, der utførsel av trelast og trelastprodukter er den viktigste aktiviteten.

Pori ble grunnlagt i 1365, og er med det Finlands 3. eldste by. Etter en storbrann i 1852 ble hele sentrum omregulert og gjenoppbygget. Blant de arkitektoniske severdighetene i byen er flere nyrenessanse-bygninger langs elvebredden – samt Keski-Porin kirkko (Centrala Björneborgs kyrka) i nygotisk stil fra ca. 1860.

Hver sommer i juli blir en av verdens mest berømte jazzfestivaler – Pori Jazz – arrangert her. Ellers er Pori Teater, Pori Kunstmuseum og Satakunta Museum viktige kulturinstitusjoner i byen.

Når det gjelder fritidstilbud, må det sentrale parkområdet Skrivarholmen – med badestrand – spesielt nevnes. Dessuten finner man Finlands mest kjente badestrand i nærheten av Pori – ved Ytterö.

Flyplassen Pori Airport ligger 2 km sør for sentrum. Det er først og fremst en lokal lufthavn – men med daglige ruter til hovedstaden Helsinki