Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Pori

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pori inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pori miniguide

Leiebil Pori

Bilutleie Pori

Pori (svensk:Björneborg) ligger vest i den sørlige delen av Finland – der elva Kokemäenjoki (svensk: Kumo älv) renner ut i Bottenviken. Byen har 76.641 innbyggere (2009) og er det viktigste urbane senteret i landskapet Satakunta (svensk: Satakunda). Pori er dessuten en betydelig havneby, der utførsel av trelast og trelastprodukter er den viktigste aktiviteten.

Pori ble grunnlagt i 1365, og er med det Finlands 3. eldste by. Etter en storbrann i 1852 ble hele sentrum omregulert og gjenoppbygget. Blant de arkitektoniske severdighetene i byen er flere nyrenessanse-bygninger langs elvebredden – samt Keski-Porin kirkko (Centrala Björneborgs kyrka) i nygotisk stil fra ca. 1860.

Hver sommer i juli blir en av verdens mest berømte jazzfestivaler – Pori Jazz – arrangert her. Ellers er Pori Teater, Pori Kunstmuseum og Satakunta Museum viktige kulturinstitusjoner i byen.

Når det gjelder fritidstilbud, må det sentrale parkområdet Skrivarholmen – med badestrand – spesielt nevnes. Dessuten finner man Finlands mest kjente badestrand i nærheten av Pori – ved Ytterö.

Flyplassen Pori Airport ligger 2 km sør for sentrum. Det er først og fremst en lokal lufthavn – men med daglige ruter til hovedstaden Helsinki

Norsk bokmål