Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rovaniemi Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rovaniemi Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rovaniemi Lufthavn miniguide

Leiebil Rovaniemi Lufthavn
Bilutleie Rovaniemi Lufthavn – Foto: © Lauri Silvennoinen

Rovaniemi Lufthavn ligger 10 km nord for Rovaniemi. Det går en flybuss mellom flyplassen og Rovaniemi hvert 15. minutt. Det finnes 7 ulike firma som leier ut bil på flyplassen, det er Avis, Europcar, Hertz, Toyota Rent, Sixt, Transvell og Scandia Rent

400,477 passasjerer besøkte flyplassen i 2008 og det er den 4. største flyplassen i Finland. Rullebanne krysser Polarsirkelen. Hovedsesongen for chartertrafikk er fra november til januar og spesielt i julen når mange kommer for å besøke Santa Claus Village and Santa Park som ligger kun noen kilometer fra flyplassen.

Rovaniemi Lufthavn kan tilby et par kaffer, suvenirbutikker og taxfree. Det finnes et godt utvalg av hoteller som ligger i nærheten, et av dem er Hotel Santa Claus.