Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rovaniemi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rovaniemi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rovaniemi miniguide

Leiebil Rovaniemi
Bilutleie Rovaniemi

Rovaniemi er det kommersielle og kulturelle sentrum i Finlands nordligste landskap, Lappland. Byen, som også huser Lapplands Universitet, har 59.353 innbyggere (2008). Selv om Rovaniemi har vært kirkested siden middelalderen, fikk ikke byen kjøpstadsrettigheter før i 1960. Det hadde riktignok lenge vært bymessig bebyggelse på stedet, men de fleste bygningene ble brent av tyskerne i 1944.

Etter 2. verdenskrig ble et nytt bysentrum, beliggende der elvene Kemijoki og Ounasjoki møter hverandre, tegnet av den berømte arkitekten Alvar Aalto (1898-1976). Han er også ansvarlig for flere av byens offentlige bygg: Stadshuset (rådhuset), Stadsbiblioteket og Lappiahuset  (som rommer byens teater). Den mest monumentale bygningen i Rovaniemi er nok imidlertid kultur- og kongress-senteret Arcticum, oppført i 1992 etter tegninger av et dansk arkitektfirma.

Rovaniemi er ellers kjent som julenissens hjemby. Hele to nisseland (fornøyelsesparker med nisse-tema):  Santa Park og Santa Claus’ Village – begge ligger rett nord for elva Kemijoki. En halv million besøkende kommer hit hvert år bare for å besøke julenissen (jultomten/joulupukki).

Også skisenteret Ounasvaara litt utenfor byen er en attraksjon som trekker mange turister hit i vinterhalvåret.

Rovaniemi Airport er en lokal flyplass som har en del chartertrafikk – samt regulære ruter til Helsinki.