Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Salo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Salo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Salo miniguide

Leiebil Salo
Bilutleie Salo – Foto: © Japiot

Kystbyen Salo ligger i Finlands sørvestlige hjørne – nærmere bestemt i landskapet Varsinais-Suomi (svensk: Egentliga Finland). Byen, som har ca. 55.000 innbyggere, fikk kjøpstadsrettigheter i 1960 – men hadde da lenge hatt en bymessig bebyggelse (Salo er første gang nevnt i skriftlige kilder så tidlig som i 1325).

Salo er først og fremst kjent for sin høyteknologiske industri. Bl.a. har mobiltelefonprodusenten Nokia sin hovedfabrikk her..

To kulturinstitusjoner har en sentral funksjon i byen: Kulturhuset KIVA (konserter, dans og teater) og Salo Kunstmuseum – som holder til i en over 100 år gammel, restaurert lokomotivstall. I tillegg har byen flere museer.

Ellers ligger Salo i et område med mange naturperler – og rekreasjonsområdet Meri-Teijo, som ligger ved sjøen litt utenfor byen, er et svært populært utfartssted. Her kan man bl.a. spille golf, fiske, leie båt og padle i kano eller kajakk.

Nærmeste flyplass er Turku (Åbo) Airport, 52 km vest for Salo.