Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Salo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Salo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Salo miniguide

Leiebil Salo

Bilutleie Salo – Foto: © Japiot

Kystbyen Salo ligger i Finlands sørvestlige hjørne – nærmere bestemt i landskapet Varsinais-Suomi (svensk: Egentliga Finland). Byen, som har ca. 55.000 innbyggere, fikk kjøpstadsrettigheter i 1960 – men hadde da lenge hatt en bymessig bebyggelse (Salo er første gang nevnt i skriftlige kilder så tidlig som i 1325).

Salo er først og fremst kjent for sin høyteknologiske industri. Bl.a. har mobiltelefonprodusenten Nokia sin hovedfabrikk her..

To kulturinstitusjoner har en sentral funksjon i byen: Kulturhuset KIVA (konserter, dans og teater) og Salo Kunstmuseum – som holder til i en over 100 år gammel, restaurert lokomotivstall. I tillegg har byen flere museer.

Ellers ligger Salo i et område med mange naturperler – og rekreasjonsområdet Meri-Teijo, som ligger ved sjøen litt utenfor byen, er et svært populært utfartssted. Her kan man bl.a. spille golf, fiske, leie båt og padle i kano eller kajakk.

Nærmeste flyplass er Turku (Åbo) Airport, 52 km vest for Salo.

Norsk bokmål