Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Savonlinna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Savonlinna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Savonlinna miniguide

Leiebil Savonlinna
Bilutleie Savonlinna

Savonlinna (svensk: Nyslott), som har 27.746 innbyggere (2009), ligger i landskapet Södra Savolax – i den sørøstlige delen av Finland. Avstanden til den russiske grensen er i underkant av 70 km. Byen ble grunnlagt allerede i 1639 – og sentrum ligger i naturskjønne omgivelser på flere holmer i et sund mellom innsjøene Haapavesi og Pihlajavesi.

Byens mest berømte severdighet er middelalderborgen Olavinlinna (svensk: Olofsborg). Den ble bygget av svenskene i 1470-årene, og hvert år siden 1967 har den internasjonalt anerkjente Savonlinna Opera Festival blitt arrangert her. I tillegg er borggården åsted for en årlig ballettfestival.

En annen stor attraksjon i Savonlinna er dampbåt-trafikken på alle innsjøene som er forbundet med hverandre i det enorme Saimaa-systemet. I sommerhalvåret kan man reise på cruise med en av dampbåtene – og man kan også boltre seg i en av de mange andre aktivitetene som byen og omegnen kan tilby: Kanopadling, fisking, bading, golf m.m. Vinterstid er de to skisentrene rett utenfor Savonlinna svært populære utfartsmål.

Barnefamiler på ferie i Savonlinna velger gjerne også en utflukt til aktivitetssenteret Kesämaa Aquapark, som ligger 30 km sørøst for byen – i Punkaharju. Ellers har Savonlinna siden år 2000 vært fast arrangørby for et ganske spesielt mesterskap – VM i mobiltelefonkasting!

Savonlinna Airport, 15 km nord for byen, er en lokal flyplass med faste ruter til Helsinki.