Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Vaasa Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vaasa Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vaasa Lufthavn miniguide

Leiebil Vaasa Lufthavn
Bilutleie Vaasa Lufthavn

Vaasa Lufthavn (VAA) ligger 9 km sør for Vaasa. Det går en buss hver time fra flyplassen og inn til Vaasa. De bilutleiefirmaene som befinner seg på flyplassen er Hertz, Avis, Scandia Rent, Toyota Rent, Sixt og Europcar.

343,395 passasjerer besøkte flyplassen i 2008, det er den 5. største flyplassen i Finland etter antall passasjerer. Det er FinnAir og FinnComm Airlines som først og fremst betjener flyplassen, men det går også flere charterruter til Søreuropeiske destinasjoner fra Vasa. Den har i flere år blitt kåret til Finlands beste flyplass.

Vaasa Lufthavn har en restaurant, men oppgir ingen taxfree på sine nettsider. Andre fasiliteter er mulighet for barnepass, postboks og telefon. Det fins ingen hotell på flyplassen.