Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Vaasa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vaasa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vaasa miniguide

Leiebil Vaasa
Bilutleie Vaasa

Vaasa (svensk: Vasa) ligger ved vestkysten av Finland, i landskapet Österbotten (finsk: Pohjanmaa). Byen har ca. 60.000 innbyggere, hvorav rundt 25 % har svensk som morsmål.  I områdene rundt byen er forholdet motsatt: Der er svensk majoritetsspråket.

Byen er oppkalt etter den svenske kongeætten Vasa, og  ble grunnlagt i 1606 av kong Karl IX. Det gamle sentrum ble inidlertid flyttet ca. 7 km etter en omfattende bybrann i 1852. Vaasa er en by der utdannelse står sentralt. I tillegg til universitetet finnews det også flere spesialhøyskoler her.

Vaasa og området rundt er rikt på severdigheter. Utenfor byen ligger det spesielle naturområdet Kvarkens Skärgård, som står på UNESCOs verdensarvliste. Nevnes må også Kvarkens Naturcentrum Terranova, som er en del av Österbottens Museum. Litt utenfor Vaasa ligger også det astronomiske observatoriet Söderfjärdens Meteoria, midt i et 500 millioner år gammelt meteorittkrater.

Ellers er Vaasa kjent som en spennende kulturby, som både har egen opera, samt både finskspråklig og svenskspråklig teater.  Og fornøyelsesparken Wasalandia er et selvsagt besøksmål dersom man reiser med barn.

Vaasa Airport, som ligger 9 km sørøst for byen, er en lokal flyplass med faste ruter til Helsinki og Stockholm.