Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Angoulême

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Angoulême inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Angoulême miniguide

Leiebil Angoulême
Bilutleie Angoulême

Angoulême er en by sørvest i Frankrike ved elven Charente. Byen er hovedstad i departementet Charente. Byen har 43.000 innbyggere i bykjernen, 104.000 med forsteder.

Angoulême ble invadert av romerne på 900-tallet da den ble hovedstad i grevskapet Angoumois. I 1360 falt byen på britiske hender, før den igjen ble fransk i 1373. Byen er kjent for St. Pierre-katedralen som ble bygget mellom 1105 og 1128. Den er i bysantinsk stil, og er dekorert. Hotel de Ville ligger i et slott og inneholder et museum med malerier og arkeologi. Angoulême har et tegneseriemuseum, Centre International de la Bande Dessinée, samt et papirproduksjonsmuseum, Atelier Musée du Papier. Byen som forbindes med animasjon, illustrasjon og grafisk kunst arrangerer Angoulême internasjonale tegneseriefestival hvert år i januar. Festivalen har ca. 250.000 besøkende fra hele verden. I desember arrangerer byen en animasjonsteknologifestival.

Flyplassen Angoulême-Brie Champniers, eller Angoulême Cognac som den også er kjent som, liggger ca. 15 kilometer nordøst for byen.