Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Avignon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Avignon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Avignon miniguide

Avignon
Bilutleie Avignon

Avignon ligger ved venstre bredd av elva Rhône, i den nordlige delen av Provence i Sør-Frankrike – nærmere bestemt i departementet Vaucluse. Byen har ca. 95.000 innbyggere, men tar man hele storbyområdet med, stiger folketallet til bortimot det dobbelte.

Avignons eldste historie går tilbake til oldtiden, men byen hadde sin storhetstid i første del av 1300-tallet – da den en periode var pavelig residensby. Fra den tiden stammer også Avignons mest berømte byggverk: Palais des Papes (Pavepalasset).

Ellers er det en rekke historiske monumenter og andre severdigheter i Avignon. Blant de mest populære er broen Pont d’Avignon, middelalder-fortet Ramparts og katedralen Nôtre Dame des Doms (med pave Johannes 22s Mausoleum). Dessuten finnes det en rekke ulike museer i byen.

Blant begivenheter som trekker folk hit, må først og fremst Avignon-festivalen nevnes. Det er en stor, internasjonal teaterfestival som har vært arrangert her hver sommer siden 1947. På det meste har over 100.000 mennesker besøkt denne festivalen.

Nærmeste flyplass er Aéroport d’Avignon-Caumont, ca. 8 km. sørøst for byen.