Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Le Havre

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Le Havre inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Le Havre miniguide

Le Havre

Bilutleie Le Havre

Le Havre ligger i Normandie i Frankrike, der elva Seinen munner ut i Den engelske kanal. Administrativt tilhører byen, som har i underkant av 200.000 innbyggere, departementet Seine-Maritime i regionen Haute-Normandie. På 1800-tallet var byen kjent som avreisehavn for franske emigranter som skulle dra med dampskip til Amerika.

Det er lite gammel arkitektur i Le Havre, noe som skyldes at byen ble kraftig ødelagt under den allierte invasjonen i Normandie mot slutten av 2. verdenskrig. Hele sentrum ble da bygget opp på nytt i modernistisk stil etter tegninger av arkitekten Auguste Perret – og står i dag på UNESCOs verdensarvliste.

Blant de få bevarte historiske bygningene i byen er det flere kirker – bl.a. Cathédrale Notre-Dame du Havre fra 1500-tallet. Ellers må flere interessante museer nevnes, f.eks. Musée des Beaux-Arts André Malreaux (moderne kunst) og Musée du Vieux Havre (som dokumenterer byens eldre historie).

Nærmeste flyplass er Aéroport Le Havre-Octeville, som ligger ca. 9 km nord for byen.

Norsk bokmål