Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Toulon

Leiebil er et fint alternativ for reisende i Toulon. Lavprisflyselskaper lar folk besøke alle deler av byen uten å bruke for mye penger. Dette betyr at du enkelt kan flytte deg fra ett sted til et annet med en leiebil og oppdage favorittstedene dine til en god pris. En fordel med å leie en bil er at du har frihet til å dra akkurat hvor du vil. I tillegg kan du besøke avsidesliggende steder, restauranter eller bortgjemte skatter etter eget valg med bil.

Toulon-guide

Toulon
Bilutleie Toulon

Toulon er en populær by som ligger i Sør-Frankrike og er ansett som en havneby ved middelhavskysten som har en stor fransk marinebase. Det er hovedstaden i Var-departementet og den nøyaktige plasseringen er Provence-Alpes-Côte d’Azur. Fra 2015 var den totale befolkningen i denne byen 167 479. Dette er den 15. største byen i Frankrike og er sentrum i et urbant område som har nesten 550 420 innbyggere. Etter Nice, Montpellier Marseille og Paris, er Toulon et viktig turistmål som tiltrekker hundrevis til tusenvis av besøkende hvert år. 

Toulon er kjent for sine viner, fiskeaktiviteter, skipsbygging, luftfartsutstyr, vakre kart, tobakk, sko, utskrifter, elektronisk utstyr og rustninger. Den militære havnen i denne byen er et stort sjøsenter ved middelhavskysten i Frankrike, og er hjemsted for Charles de Gaulle og hennes gruppe. Charles de Gaulle var et fransk hangarskip. Den franske middelhavsflåten har også base i denne havnebyen. Arkeologiske utgravninger viser at greske kolonister kom hit fra Anatolia på 600-tallet og etablerte forskjellige depoter langs kysten, som for eksempel Olbia. Dette ligger øst for Toulon. 

  • Denne havnebyen ble gjort kristen på 500-tallet 
  • Byens fontener i gamlebyen er utrolig vakre 

Akkurat som Toulon, er Marseille en havneby i Frankrike. Det ligger i den sørlige delen av landet og avstanden fra Toulon er 48 kilometer. I hjertet er Old Port (også kalt Vieux-Port) hvor folk elsker å dra for å tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Dette er stedet hvor fiskehandlere kan selge fangsten sin hver dag. Basilique Notre-Dame-de-la-Garde – som er en romansk-bysantinsk kirke – er også lokalisert i denne havnebyen. I tillegg finner du to av de viktigste, moderne landemerkene – nemlig Cité Radieuse Complex og CMA CGM Tower. 

Nice ligger 125 kilometer fra Toulon. Dette er et av de mest befolkede urbane områdene i Frankrike, og er hovedstaden til Alpes-Maritimes. Hovedstadsområdet har utvidet seg utover de administrative grensene i byen, og en av de største fordelene med å dra til Nice er at denne byen har et fredelig naturmiljø. Strandpromenaden som er kjent som Promenade des Anglais, tiltrekker seg mange besøkende månedlig. I tillegg har det myke lyset og den klare luften appellert til forskjellige malere som Niki de Saint Phalle, Arman, Henri Matisse og Marc Chagall. 

Utforsk byen med leiebil

Gamlebyen i Toulon ble ødelagt under andre verdenskrig. Den har imidlertid beholdt mye av sin tidligere sjarm. Hvert år besøker turister dette stedet for å se de smale brosteinsgatene og for å nyte tiden på de fredelige torgene som er pyntet med fine fontener. Gamlebyen ligger 64 km fra sørøst for Marseilles. Du kan nå dit på omtrent fire timer hvis du kommer fra sentrum av Toulon. På sommerdager kan du tilbringe tid på utekaféer eller ta turen til Hôtel de Ville for å utforske de populære karyatidene. 

Mont Faron er et flott landemerke i Toulon. Fjellet kan nås med en leiebil og en taubane (Téléphérique du Faron). Det ligger omtrent 40 minutter fra sentrum av byen. Turen din har panoramautsikt over Le Var-regionen og Toulon-bukta. For å komme til dette stedet må du kjøre til Corniche du Mont Faron, som er en vakker vei halvveis opp mot Mont Faron. Her kan du få fantastisk havutsikt. På den 548 meter høye toppen av Mont Faron kan du se de fem fjellene i Toulon. 

Musée Mémorial du Débarquement ligger i Tour Beaumont på toppen av Mont Faron, 8,8 kilometer fra sentrum av byen, og du kan nå dit på omtrent 20 minutter. Museet har forskjellige våpensamlinger, utstyr relatert til de allierte styrkene og andre lignende ting. Et teleskop er også til stede på taket av bygningen. 

Toulon er kjent for sine tradisjonelle provençalske markeder. Denne markedsplassen finnes på Cours Lafayette. Det er åpent fra klokken 7:30 til 12:30 og er stengt på mandager. Dette området ligger 0,38 km fra Hotel L’Univers og du kan nå dit på 15 til 30 minutter, avhengig av hvilken type bil du har leid. Folk kommer hit for å kjøpe frukt, blomster, tekstiler og grønnsaker fra fargerike boder. Det er mange butikker med ferske ingredienser, der hjemmelagde måltider selges til rimelige priser. Du bør besøke markedet for å få en smak på den typiske hverdagen til Toulon. 

Flyplasser

Toulon Hyères lufthavn ligger 18 km fra sentrum av byen. Selskaper som National Car Rental, Alamo Rent A Car og Avis tilbyr utleietjenester her. Flyplassen har blitt delt med den franske sjøfarten. Det er den viktigste internasjonale flyplassen i Toulon og ligger 3 kilometer fra sørøst for Hyères. Flyplassen betjente over 500 970 passasjerer alene i 2010. Den ble åpnet i 1966. 

La Môle Saint-Tropez flyplass ligger i La Môle. Det ligger 15 kilometer sørvest for Saint-Tropez og 45,8 kilometer fra byen Toulon. Selskaper som Sixt, Saint Tropez Rentals, Europcar Car Rental, Skoda, Mercedes-Benz og LTT Car Rental tilbyr sine leiebiltjenester på denne flyplassen. To av de nærmeste hotellene er Hotel La Villa Douce og Hotel Le Bailli de Suffren. Det tar ikke mer enn 20 minutter å komme seg til flyplassen. 

Marseille Provence lufthavn, også kjent som Aéroport de Marseille Provence, er en internasjonal flyplass som ligger omtrent 26 kilometer nordvest for Marseille og 67,5 kilometer fra byen Toulon. Pullman Marseille Provence Hotel, Hotel Restaurant Hacienda og Auberge Bourrelly befinner seg i nærheten av denne flyplassen. Selskaper som Alamo Rent A Car tilbyr leiebiltjenester til rimelige priser her. Fra Auberge Bourrelly kan du nå flyplassen på omtrent 30 minutter. 

Trafikk

I likhet med andre byer i Frankrike er Toulon full av trafikk. Å kjøre er en ideell måte å utforske byen hvis du leier en bil hele dagen. Folk som ønsker å leie biler med en gang, kan oppleve at de fleste av hovedleverandørene har sine kontorer i sentrum av Toulon. Veienes tilstand er veldig god, og vi foreslår at du sammenligner tjenestene og prisene til forskjellige leiebilleverandører før du bestiller en bil. 

Denne havnebyen har 10 parkeringsplasser med tak i sentrum. Én av dem er Mayol. Mayol ligger overfor cruiseskip-terminalen og i nærheten av rugby-stadionet. Toulons parc relais (ofte kalt «park and ride» på engelsk) ligger 5 kilometer fra den vestlige delen av byen. Parkering i de fleste områder er gratis, og fartsgrensen er 50 kilometer i timen for befolkede, urbane områder. 

Fartsgrensen er opptil 80 kilometer i timen for enkeltkjøretøyer. Sørg for at du har med deg passet ditt når du forlater hotellet. Sjansen er stor for at du blir bedt om å vise disse dokumentene mens du er på veien. I tillegg må sjåføren ha førerkort, ID og andre dokumenter som skal vises til trafikkpolitiet. I alle byer i Frankrike er en høyresving på rødt lys uten stopp bare tillatt når et pilformet lys har blinket, men sjåføren har ikke har noen prioritet.