Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Toulon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Toulon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Toulon miniguide

Toulon

Bilutleie Toulon

Toulon ligger helt sør i Frankrike – ved Middelhavskysten – og tilhører regionen Provence-Alps-Côte d’Azur. Toulon er dessuten hovedbyen i departementet Var, og har 167.400 innbyggere (2005). Regner man med forsteder, stiger folketallet til 564.800 innbyggere.

Toulon er en svært gammel by, men dens mest kjente historie er knyttet til Napoleon. Her beseiret han nemlig engelskmennene i 1793 – og ble deretter utnevnt til general. Byen har senere fortsatt å være militærstrategisk viktig, og  hovedbasen for den franske marinen ligger fremdeles her. Ved havnen ligger også et stort marinemuseum. En annen severdighet knyttet til byens militærhistorie er  restene av «Vaubans befestninger» fra Napoleon-tiden.

Ellers er det gamlebyen – Toulons historiske sentrum – som er byens mest populære attraksjon. Her finner man smale, pittoreske gågater, små torg og en rekke flotte fontener. Også Toulons katedral –  Notre Dame de la Seds (påbegynt i det 11. århundre) – ligger her. Byens opera, L’Opéra de Toulon, må nevnes blant severdighetene. Den holder til i en praktfull bygning fra 1862 – og er Frankrikes nest største. En attraksjon av en litt annen art er det 584 meter høye fjellet Mont Faron, som ligger rett ved byen. Herfra er det en fantastisk utsikt – og det går kabelbane opp til toppen.

Nærmeste flyplass er Aéroport de Toulon – Hyères, som ligger ca. 20 km fra sentrum

Norsk bokmål