Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Calvi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Calvi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Calvi miniguide

Calvi
Bilutleie Calvi

Calvi er en liten by på nordvestkysten av den franske øya Korsika ved Middelhavet, som tilhører departementet Haute Corse. Calvi har 5.500 fastboende innbyggere (2009), men om sommeren stiger folketallet betraktelig – når turistene inntar byen. Det er fergeforbindelse fra byen til Nice.

Turistene kommer først og fremst til Calvi på grunn av den vakre, hvite sandstranden – hvor det også er gode muligheter for vannsportsaktiviteter. En stor turistattraksjon er den historiske bydelen Citadellet. Festningen her er fra 1400-tallet og ligger på en høyde – med flott utsikt over bukten.

Stedet huser også flere museer, kirken Cathédral St. Jean Baptiste, samt et gammelt hus som sies å være Christopher Columbus’ barndomshjem.

Calvi har godt utvalg av restauranter, barer, butikker og hoteller, og arrangerer flere årlige festivaler – bl.a. vindfestival om høsten og jazzfestival om sommeren.

Calvi har en egen flyplass – Aéroport International de Calvi – Sainte-Catherine. Den ligger 6 km sørøst for sentrum