Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Chambery

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Chambery inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Chambery miniguide

Leiebil Chambery
Bilutleie Chambery

Chambéry er en by i Øst-Frankrike, 45 kilometer nord for Grenoble, og 13 kilometer sør for Aix-les-Bains. Chambéry er den historiske hovedstaden i departement Savoie. 56.000 innbyggere bor i bykjernen, 114.000 totalt med forsteder.

Chambéry omtales først i 1029 som Camberiacum. Byen vokste opp rundt slottet Chateau de Chambéry som ble grunnlagt i 1232. Slottet skulle vokte veiene som forbinder Bourgogne, Sveits og Italia. Slottet ble utvidet på 1400-tallet til å bli residens for familien Savoi. I dag arrangeres det omvisninger og konserter her. I 1860 kom Chambéry under fransk herredømme. Chambéry er et handelssenter og ligger to kilometer fra landstedet Les Charmettes, som er kjent fra filosofen Rousseaus tid. Camberys mest kjente landemerke er  byens elefantfontene, Fontaine des Éléphants, fra 1838. Den ble bygget til ære for Benoit de Boignes bragder i India. Det ligger også et munkekloster i Hautecombe fra 1135 i byen.

Chambéry flyplass er mindre enn en kilometer fra sentrum.