Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cherbourg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cherbourg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cherbourg miniguide

Leiebil Cherbourg
Bilutleie Cherbourg

Cherbourg-Octeville er en by i Normandie, i Nord-Frankrike. Byen ligger nordvest for Caen i departementet Manche, på nordkysten av halvøyen Cotentin. Ca. 41.000 innbyggere bor i byen. Cherbourg-Octeville er en havneby, og har en 3,7 kilometer lang molo som beskytter den trafikkerte havnen. Herfra er det fergeforbindelse til Southampton i England.

Byene Cherbourg og Octeville ble slått sammen i 2000. Cherbourg er kanskje mest kjent som havneby. Titanic hadde sitt første anløp i byen etter avreise fra Southampton i England. Allerede på Ludvig den 14. tid ble det bygget en krigshavn i Cherbourg. Den ble fullført i 1858, men ble ødelagt i 1944. Cherbourg er trolig byen som romerne kalte Coriallum. Byen har severdigheter som kirketårnet i St. Martins kirken i Octeville og skulpturene i byens basilika. Et kloster fra 1145 er under restaurering. Ravalet-slottet i renessansestil har vakre parkanlegg med utmerkede trær og innsjøer. Thomas Henry kunstmuseum ligger også her.

Cherbourg-Maupertus flyplassen ligger ca. 11 kilometer øst for Cherbourg-Octeville.