Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Grenoble

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Grenoble inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Grenoble miniguide

Grenoble
Bilutleie Grenoble

Grenoble – sørøst i Frankrike, ved foten av Alpene i regionen Rhône-Alps – er hovedbyen i departementet (fylket) Isère. Grenoble har omlag 160.000 innbyggere og ligger i en dal mellom høye fjell – ved elva Isère.

Grenoble har mange severdigheter og turistattraksjoner, bl.a. gamlebyen med Notre Dame-kirken fra 1100 – 1200-tallet og Justispalasset fra 1400-tallet. I tillegg er byens naturhistoriske museum verdt et besøk, samt Musée de Grenoble – som inneholder en rik samling av malerier og skulpturer fra 1200-tallet og fram til i dag. Utstillingen viser verk av bl.a. Gaugin, Matisse og Picasso. Museet har også en stor og flott skulpturpark.

Fra sentrum kan man ta gondolbane opp til Fort de la Bastille (475 m.o.h.) – et middelalderfort der man har fantastisk panoramautsikt over byen.

Grenoble er også en moderne by med gode shoppingmuligheter og mange utelivstilbud, og den fikk en rivende utvikling som turistby etter at vinter-OL ble arrangert her i 1968.

Nærmeste flyplass er Aéroport International de Grenoble Isère, som ligger 40 km nordvest for sentrum.