Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lorient

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lorient inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lorient miniguide

Leiebil Lorient
Bilutleie Lorient

Lorient ligger i Nord-Frankrike, ca. 135 kilometer sørøst for Brest. Lorient ligger i departementet Morbihan i Bretagne, ved elven Scorff i Atlanterhavet. Ca. 59.000 innbyggere bor i byen som er Bretagnes fjerde største by og en av Frankrikes viktigste fiskehavner.

Lorient ble grunnlagt i 1666 av handelsmenn som handlet med India. Byen var en viktig havneby i kolonitiden. Under andre verdenskrig var den tysk ubåtbase, og flere bombinger ødela byen nesten totalt. I Lorient ligger Musée de la Compagnie des Indes som omhandler kolonitiden. Besøkende kan også dra på båtturer, eller dra ut til Île de Groix. Om sommeren arrangerer byen en internasjonal keltisk festival, festival interceltique de Lorient, med keltisk, klassisk, folk, jazz og rockemusikk og som også inkluderer malere, skribenter og skulptører bl.a. Lorient byr på aktiviteter som kajakkpadling, fallskjermhopping og seiling for å nevne noen.

Nærmeste flyplass er Lorient South Brittany ved Lann Bihaoue.