Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mâcon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mâcon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mâcon miniguide

Leiebil Mâcon

Bilutleie Mâcon

Mâcon er en by i Sørøst-Frankrike i Bourgogne. Mâcon er hovedstad i departementet Saône-et-Loire. Byen ligger 68 kilometer nord for Lyon, ved elven Saônes bredder. Det bor ca. 36.000 menneskerher.

Byens historie går tilbake til 200 f. Kr. da oldtidens Matisco var en av eduernes hovedbyer. Den var grenseby mellom det romerske og franske herredømmer fra 843-1600.  I middelalderen var Mâcon hovedstad i grevskapet Mâconnais. Byen kom under fransk herredømme i 1228. Mâcon ligger midt i det verdensberømte vinområdet Bourgogne. Her er det årlig vinmarked. Byen har severdigheter som Descombin kunstatelieret, Hotel-Dieu Apothecary, et apotek fra 1761 med 1800-talls inventar, rester av St. Vincent katedralen fra 600-tallet med to tårn, og Ursulines museum som i dag huser et arkeologisk museum. Sistnevnte har fungert som skole og fengsel. Byen har også flere eksempler på romansk kunst, som sy- la Mâconnaise, en kirke. I Mâcon kan besøkende dra på tur i luftballong eller klatre .

Lyons Saint-Exupéry flyplass er nærmeste flyplass.

Norsk bokmål