Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nice Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nice Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nice Lufthavn miniguide

Nice Lufthavn
Bilutleie Nice Lufthavn

Nice Côte d’Azur Lufthavn (NCE) ligger 7 km fra sentrum av Nice. Buss er en grei måte å reise mellom flyplassen og Nice på. Det er også en jernbanestasjon like i nærheten av terminal 1 med god forbindelse til flere steder i området langs Côte d’Azur. Selskapene som tilbyr bilutleie er Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Citer Sixt og Libertans.

I 2009 besøkte 9,830,987 passasjerer Nice Côte d’Azur Lufthavn, og det er den 3. største lufthavnen i Frankrike. Flyplassen har to terminaler, en gratis shuttlebus kjører mellom terminalene. Internasjonale jetsettere bruker flyplassen ofte til å reise til sine luksuriøse feriesteder i området, men også mange lavprisselskaper flyr hit.

Flyplassen har et svært godt utvalg av butikker og spisesteder. Ikke minst finnes det mange eksklusive butikker som tilbyr det meste innen fransk mote og gourmet. Prisnivået er ikke spesielt lavt, men derimot kan Nice Côte d’Azur Lufthavn tilby gratis internett. Her finnes et businessenter og gratis shuttlebuss som går til fire ulike hoteller like i nærheten.