Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Poitiers

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Poitiers inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Poitiers miniguide

Leiebil Poitiers
Bilutleie Poitiers

Poitiers er en by i Midt-Frankrike, 104 kilometer sørvest for Tours. Poitiers er hovedstad i departementet Vienne, og ligger ved elven Clain i Poitou-Charentes. Her bor ca. 84.000 innbyggere.

Poitiers ble bispesete og religiøst senter på 300-tallet, og var senere hovedstad i grevskapet Poitou. Gamlebyen er omgitt av rester av bymurer fra middelalderen, og inneholder mange historiske og betydelige byggverk.  Byen er er kjent for St. Jean baptisteriet fra 300—tallet, som er en av Frankrikes eldste sakrale bygg. Byen har flere severdigheter som den romanske kirken Notre-Dame-La-Grande fra 1000—1100-tallet. Den har en vakkert utsmykket fasade. Gotiske St. Pierre-katedralen ble påbegynt i 1162, og valfartskirken St. Hilaire-le-Grand fra 1000-tallet med en syvskipet basilika er også verd å få med seg.  Poitiers har også ruiner fra romersk tid.

Poitiers flyplass, også kjent som Aéroport de Poitiers-Biard, ligger ca 3 kilometer utenfor sentrum.