Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Saint Brieuc

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Saint Brieuc inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Saint Brieuc miniguide

Leiebil Saint Brieuc
Bilutleie Saint Brieuc

Saint-Brieuc er en by i Nord-Frankrike, 99 kilometer vest for Rennes i Bretagne. Byen er hovedstad i departementet Côtes-du-Nord, innerst i Saint-Brieuc-bukten. Her bor det ca. 50.000 innbyggere.

Saint Brieuc har en katedral, Saint Etienne, fra 1200–1400-tallet. Gamleby har flere art deco-bygninger. Her er også et kunsthistoriemuseum, Musée d’Art et d’Histoire, La Briqueterie, et museum som er dedikert til menneskelige aktiviteter i området på 1900-tallet, kapeller, kirker og herregårder, parken ved Villa Rohannec’h. Besøkende kan drive aktiviteter som seiling, kajakk- og kanopadling, surfing  bl.a. for å nevne noen.

St. Brieuc har en liten flyplass med ruter til Kanaløyene, mens nærmeste flyplass av en viss størrelse er Dinard Pleuruit flyplassen ca. 51 kilometer unna.