Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Saint Brieuc

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Saint Brieuc inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Saint Brieuc miniguide

Leiebil Saint Brieuc

Bilutleie Saint Brieuc

Saint-Brieuc er en by i Nord-Frankrike, 99 kilometer vest for Rennes i Bretagne. Byen er hovedstad i departementet Côtes-du-Nord, innerst i Saint-Brieuc-bukten. Her bor det ca. 50.000 innbyggere.

Saint Brieuc har en katedral, Saint Etienne, fra 1200–1400-tallet. Gamleby har flere art deco-bygninger. Her er også et kunsthistoriemuseum, Musée d’Art et d’Histoire, La Briqueterie, et museum som er dedikert til menneskelige aktiviteter i området på 1900-tallet, kapeller, kirker og herregårder, parken ved Villa Rohannec’h. Besøkende kan drive aktiviteter som seiling, kajakk- og kanopadling, surfing  bl.a. for å nevne noen.

St. Brieuc har en liten flyplass med ruter til Kanaløyene, mens nærmeste flyplass av en viss størrelse er Dinard Pleuruit flyplassen ca. 51 kilometer unna.

Norsk bokmål