Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Saint Malo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Saint Malo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Saint Malo miniguide

Saint Malo
Bilutleie Saint Malo

Saint-Malo er en kystby med ca. 50.000 innbyggere (folketallet fire-dobles i turistsesongen), som ligger i den nordøstlige delen av den franske regionen Bretagne. Administrativt tilhører byen departementet Ille-de-Vilaine. Opprinnelig (rundt år 1000 e.Kr.) lå sentrum, som da kun besto av et munkekloster, på ei øy. Senere ble byen befestet med en solid ringmur og forbundet med fastlandet.

Murene eksisterer fremdeles rundt det gamle bysentrum – som kalles La Ville Intra-Muros («Byen innenfor murene»), og som er en stor attraksjon i seg selv. Her ligger også de fleste av enkelt-severdighetene – f.eks. slottet Château de Saint-Malo (der de eldste delene er fra 1400-tallet) og middelalderkirken Cathédrale Saint-Vincent de Saint-Malo, som har status som fransk nasjonalmonument. Det har også de små, befestede øyene L’Île du Fort National og L’Île du Petit Bé.

Elva Rance har sitt utløp ved Saint-Malo, og tidevannsforskjellen er her svært stor. Det kan være opptil 13,5 meters differanse mellom flo og fjære. Dette fenomenet er blitt utnyttet ved at verdens største tidevannskraftverk er blitt bygget ved Saint-Malo.

Nærmeste flyplass er Aéroport Dinard-Pleurtuit-Saint Malo, som ligger i Pleurtuit (ca. 12 km sørvest for Saint-Malo.